Cevaplar.Org

GÖZLERİME GÖZLÜK VEREN SEN ALLAH’IM

Gözlerime gözlük veren sen Allah’ım. Sözlerime sözlük veren sen Allah’ım. Kulaklarımı hep duyuran, aç midemi hep doyuran sen Allah’ım. Ayaklarıma derman veren, ellerime ferman veren, saçlarıma taç takan, yüreğime aşk yakan sen Allah’ım. Gecelerimi gündüz eyleyen, yollarımı dümdüz eyleyen sen Allah’ım. Mazimi bu gün hatıra kılan, dünden bu güne aynen kalan, geleceğimi bana veren istikbali önüme seren sen Allah’ım.


İbrahim Köse

ibrahimkose60@gmail.com

2014-01-22 11:39:50

 

Gözlerime gözlük veren sen Allah'ım. Sözlerime sözlük veren sen Allah'ım. Kulaklarımı hep duyuran, aç midemi hep doyuran sen Allah'ım. Ayaklarıma derman veren, ellerime ferman veren, saçlarıma taç takan, yüreğime aşk yakan sen Allah'ım.

Gecelerimi gündüz eyleyen, yollarımı dümdüz eyleyen sen Allah'ım. Mazimi bu gün hatıra kılan, dünden bu güne aynen kalan, geleceğimi bana veren istikbali önüme seren sen Allah'ım.

Hayvanları bize Ahsen eden, bitkileri bize ihsan eden, toprakları taş yapan, taneleri aş yapan sen Allah'ım.

Ellerime parmak takan, bana benden yakın bakan, dünyamı durmadan döndüren, güneşi her gün yakıp her gün söndüren sen Allah'ım. Yıldızları pırıl pırıl parlatan, ateşleri harıl harıl harlatan sen Allah'ım.

Babama baba verip soy kuran, özüme özge mizaç verip huy kuran, oğluma evlat verip ev kuran, sen Allah'ım.

İnsana mal verip "Zekâtı hani?" diyen, dünyayı yalan yapıp "Hepsi fani" diyen sen Allah'ım. İnsanın insana hizmetine hayran kalan, insanı insana âşık edip aklını başından alan sen Allah'ım.

Sen Allah'ım, sen Allah'ım; bense senin kulun Allah'ım. Madem her şeyi yapan sen Allah'ım, madem ben de sana tapan Allah'ım. Öyleyse sen beni bu dünyada helak etme. Bu dünyanın bittiği gün ne olur ahretin muştulu zillerini çal. Kabri bana cennet bahçelerinden bir bahçe eyle. Sonsuzluğun serin efsunlu rüzgârlarını cennetin semalarında başımın üstünde estir. Cemaline cennetinde mazhar kıl ki orasının da senin olduğunu görelim Allah'ım. Bizi senden ayırma Allah'ım. Âmin!

 

 

Bu yazıya yorum yazın


Not: Yanında (*) işareti olanlar zorunlu alanlardır.

Bu yazıya gelen yorumlar.

DİĞER YAZILAR

"Allah gözlerin hain bakışını ve kalplerin gizlediğini bilir."

Mü'min, 19

GÜNÜN HADİSİ

Evlad ve Akrabalara İyilik

"Bir baba çocuğuna güzel ahlaktan daha üstün bir miras bırakamaz" [Tirmizi, Birr 33, (1953)]

TARİHTE BU HAFTA

*Conk Bayırı Zaferi(10 Haziran 1915) *Yeniçeri Ocağı'nın Lağvı(12 Haziran 1826) *Cemil Meriç'in Vefatı(13 Haziran 1987) *Darendeli Hacı Hulusi Edendi'nin Vefatı(14 Haziran 1990) *Türkçe Ezan Uygulamasının Kaldırılması(16 Haziran 1950)

ANKET

Sitemizle nasıl tanıştınız?

Yükleniyor...

SİTE HARİTASI